Гуинет и Крис Мартин се разведоха

Най-сетне! Гуинет Полтроу и Крис Мартин се разведоха, след като през март 2014 г. обявиха, че се разделят.

Двойката вече е подписала необходимите документи, които са предадени в съда. Двамата дори са използвали своите бизнес мениджъри, за да изработят по-лесно споразумение. Преди дни адвокатите са договорили подялбата на имуществото и грижите за децата. И за разлика от много холивудски двойки, които имат сериозни търкания в съда, Гуинет и Крис не са имали спорове по нито от въпросите.

Двамата отново се показаха като цивилизована двойка, както беше и през изминалата една година. Ето защо, актрисата и музикантът ще разделят общото си имуществото по равно, а то възлиза на стойност около 320 милиона долара. Двете им деца – 10-годишната Епъл и 9-годишният Моузес, ще останат да живеят при Гуинет, а Крис ще има възможност да ги вижда редовно.

Гуинет и Крис сключиха брак през 2003 година и имат две деца. След като обявиха, че се разделят, те запазиха добрите си отношения и често могат да бъдат засечени заедно. В момента и двамата имат нови връзки – Гуинет излиза с продуцента Брад Фалчък, а Крис с актрисата Дженифър Лоурънс.