Гуен Стефани и Гавин Росдейл си поделиха децата

Гуен Стефани и Гавин Росдейл поделиха попечителството над трите си деца.

Двойката ще се грижи съвместно за Кингстън (9 г.), Зума (6 г.) и Аполо (19 месеца). В следващите няколко месеца обаче, музикантът ще поеме напълно грижите за тях, тъй като мама Гуен тръгва на турне. “Въпреки че двамата няма да бъдем заедно като семейство, оставаме заедно като родители и ще се грижим нашите трима синове да растат в здравословна и щастлива среда”, посочиха Гуен и Гавин в официалното изявление, което пуснаха след новината за раздялата си.

Двойката е постигнала съгласие и относно подялбата на имуществото си, а разводът ще бъде напълно финализиран до края на годината. И тъй като двамата музиканти не са имали предбрачен договор, Росдейл ще си тръгне с по-малко от половината им придобивки по време на 13-годишния им брак.
Представители на Гуен и Гавин все още не са коментирали новината. Приближени до тях обаче обясняват, че раздялата им не е изненада за никого. Двамата от години имали проблеми заради изневерите на Росдейл. И дори раждането на третия им син не успяло да ги сплоти. “Това нямаше как да се случи, тъй като помежду им отдавна нямаше чувства”, разкрива източник.

Вижте още: