Гуен Стефани с шокиращо изказване за сина си

Гуен Стефани е болезнено откровена, както винаги. Тя направи изказване, с което шокира всички.

Певицата заяви, че ще бъде щастлива ако някой от тримата ѝ сина се окаже гей. И тя не се шегуваше. Като почти всяка майка, и блондинката е категорична, че за нея най-важното е децата ѝ да са живи, здрави и щастливи и изобщо няма да се интересува от сексуалната им ориентация.

“Ще бъда благословена, ако имам син-гей. Аз просто искам моите момчета да са щастливи и здрави и всеки ден се моля на Бог да ме направи добра майка, защото да си родител не е лесна работа”, заяви звездата в интервю за Pride Source.

“Смятам, че имам достатъчно късмет в живота си. В състояние съм да пътувам по света, да се срещам с толкова много различни хора. Разбрах, че хората се делят по-скоро на добри и лоши, а не на хомо и хетеросексуални“, каза още певицата.

Гуен Стефани има три момчета от вече бившия си съпруг Гавин Росдейл, с когото се разделиха през миналото лято. Най-големият им син – Кингстън, вече е на 10 години. Вторият – Зума, ще навърши осем през август 2008 г., докато най-малкият Аполо стана на две през февруари.