Гуен Стефани получи приза “Модна икона” на People’s Choice Awards

Гуен Стефани е втората звезда, обявена за модна икона на наградите People’s Choice.

Гуен спечели приза снощи на наградите, които бяха раздадени на церемония в Санта Mоника, Калифорния. Категорията “Модна икона” е част от наградите нa Е!от миналата година. Тогава първата носителка на статуетката стана Виктория Бекъм.

“Преди мразех модата. Смятах, че това е нещо, предназначено за богатите хора”, каза Гуен от сцената. “Предпочитах да отида до магазина за дрехи втора употреба и сама да си преправя нещо”, сподели звездата, станала известна като вокал на No Doubt.

“Най-голямата благословия за мен по отношение на модата се оказаха срещите ми с всички онези невероятно талантливи хора, включително дизайнери, от които научих толкова много.”

Призът за Гуен идва няколко месеца, след като певицата и дизайнер навърши 50 години. На сцената тя излезе в къса бяла рокля с шлейф, създадена от Vera Wang специално за повода, а всички снимки на звездите от церемонията можете да видите в галерията.

Порция стил от бременната Джена Дюан

На събитието беше наградена и Дженифър Анистън като “Икона на публиката”. В речта си тя казва, че единствената причина да може да бъде наречена “икона” е заради участието си във Friends и отново благодари на всичко от екипа на шоуто.

 

Fashion GalleryPopular