Григор и Никол стават все по-интимни на събития

Докато с Мария Шарапова упорито криеше връзката си от света, Григор Димитров без проблем показва чувствата си с Никол Шерцингер.

Новата светска двойка все по-често може да бъде видяна ръка за ръка на светски събития, а напоследък започнаха да показват и повече интимност.

На един от кадрите от поредното парти, на което се появиха заедно, Никол е седнала в скута на Григор, докато той е положил нежно ръка върху бедрото ѝ. На втората снимка компания на двойката прави и един от треньорите в щаба на Григор – шведът Йохан Йортегрен.

По време на турнира в Мексико, поп дивата бе плътно до нашенеца. Въпреки силната подкрепа, той така и не се класира на четвъртфиналите. Кратката отпуска на певицата в Мексико обаче приключи и тя замина за Великобритания, където участваше в култовото шоу A League of Their Own по Sky1.

Тя обаче не пропуска да показва кадри от своята почивка в Акапулко. Шерцингер публикува снимка в оскъден бански костюм и изкусителна поза. “Работим… за да влезем във форма. 2016, идвам”, пише Никол под кадъра.