Григор Димитров се съблече за сп. Interview

Българският тенисист Григор Димитров изгря на страниците на августовския брой на сп. Interview.

25-годишният спортист се съблече за едно от най-известните списание в света. Родната звезда дава дълго интервю за медията и позира за черно-бяла фотосесия пред обектива на Виктор Демаршелие. Той за първи път говори открито за желанието си някой ден да стане баща. Неговото признание веднага предизвика вниманието, тъй като е известно това, че половинката му – Никол Шерцингер от години обяснява, че иска деца.

Аз просто искам да живея живота си по най-добрия начин и да се наслаждавам на момента. Искам да намеря добър баланс. Мисля, че това е много важно. Новак и Анди станаха бащи доста рано, но именно това им помага да намерят този баланс. Всеки има различно мнение по този въпрос. Ако реша да стана баща след една или две години, няма какво да ме обезсърчи“, споделя Григор, който в момента излиза с една от най-желаните жени в света.

Тенис звездата ни говори за участието си в Олимпиадата в Рио де Жанейро, която вече стартира. “Обичам Олимпиадата, очаквам я със спокойствие и нетърпение. Харесва ми идеята нещо толкова значимо да се случва на всеки четири години. Винаги съм обичал България и винаги съм бил българин. Това също е част от голямото ми желание да участвам на Игрите. Знам, че това натоварва календара ми, но все пак става въпрос за Олимпиада”, заявява още Димитров.