Григор Димитров дефилира за Dolce&Gabbana

Григор Димитров определено има заложби на модел и това стана повече от ясно и по време на Седмицата на модата в Милано.

Българският тенисист се включи в представянето на колекцията Fall Winter 2017/18 на Dolce&Gabbana снощи. По време на заключителното шоу на марката, Григор се появи в елегантен черен костюм, бяла риза и папионка. Най-голямо впечатление обаче направиха нестандартните лилави обувки, които беше обул на бос крак.

Българинът определено показа, че се забавлява по време на вечерта и не пропусна да го сподели със своите последователи в Instagram. Димитров публикува в профила си снимка с главния редактор на списание Vogue Анна Уинтур, чиито страници украси преди време. Той успя да се докосне и до италианската красавица Бианка Балти. Дизайнерката Виктория ди Джачинто от своя страна не пропусна да се похвали как целува българина по бузата, като го определи “следващия номер едно в тениса”.

Димитров не бе единственото популярно лице на събитието. Сред известните личности бяха забелязани Памела Андерсън, Джейми Фокс, Рене Русо и много други. Сред публиката в залата място беше заел и Люис Хамилтън. Бившият приятел на настоящата приятелка на Димитров Никол Шерцингер е страстен фен на модата.