Гостите на наградите SAG подкрепиха народа на Украйна

Майкъл Кийтън, Лиса Ан Уолтър и Тайлър Пери бяха сред звездите, които показаха подкрепата си, като допълниха тоалетите си с цветовете от знамето на Украйна.

След две години в условията на пандемия, вчерашната церемония по връчването на наградите SAG бе помрачена не от вируса, а от друга трагедия, която засегна всички по света.

“Въпреки че днес е повод за празнуване, едновременно с това всички запазваме частица от сърцето си за хората в Украйна и изпращаме нашите молитви и надежди за мир”, сподели в речта си актьорът Лесли Одъм младши, а думите му резонираха с толкова много от гостите, а и зрителите на наградната церемония.

Много от присъстващите избраха да изразят съпричастността си, като включиха багрите от знамето на Украйна в тоалетите си, други пък коментираха случващото се в благодарствените си речи.

Джийн Спарт, която спечели наградата за главна актриса в комедиен сериал, призова за мир в речта си, докато Джесика Частейн – носителката на голямата награда за водеща актриса, сподели, че “сърцата ни са с нашето общо световно семейство, което се бори за свободата и безопасността си”.

Лейди Гага също коментира последните събития с думите: “Толкова много се случва по света в момента, а сърцето ми остава с хората на Украйна”.