Гостите на Наоми си плащали на рождения й ден

Наоми Кембъл за пореден път доказа, че е истинска дива. Тя накарала гостите на рождения си ден да си платят за присъствието.

Миналия уикенд топмоделът отпразнува 45-ия си рожден ден с бляскаво парти във френския замък Chateau Saint Jeannet. На купона бяха звезди от ранга на Леонардо Дикаприо , Мери Джей Блайдж, Кендал Дженър, Джиджи Хадид, Джоан Смолс и много други.

Останалите гости обаче е трябвало да си платят. Всеки, който не се славел с голямо име в шоубизнеса, е трябвало да даде 1800 долара, за да присъства на партито. “Хората си плащаха, за да бъдат част от партито. Наоми искаше да капитализира дружбата си с избрана част знаменитости, които така или иначе бяха в Кан заради фестивала”, призна близък до супермодела пред New York Daily News.

Дори на известни милиардери им било наложено да “дарят” сумата за благотворителната ѝ фондация Fashion For Relief. И това не е само слух. “Някои гости бяха поканени, за да дарят пари за фондацията. Това бе условието да присъстват”, заяви говорителят на Наоми.