XOXO: Няма да гледаме „Gossip Girl“ по HBO Max

Е, очевидно сезон 2 от възраждането на любимата тийнейджърска драма ще бъде последен, поне по HBO Max. “И така, ето какво се случва: трябва да съобщя, че „Gossip Girl“ няма да продължи по HBO Max”, написа Джошуа Сафран в социалните си мрежи.

„В момента си търсим друг дом, но в този климат това може да се окаже изключително трудна задача, така че ако това е краят, поне ще приключим на най-високо ниво. Благодаря ви, че гледахте, и се надявам, че ще се присъедините към нас и във финала в четвъртък“, добави още той.

Говорител на HBO Max също не пропусна да сподели изявление: „Ние сме много благодарни на Джош Сафран, Стефани Савидж и Джош Шварц, че ни върнаха в Горен Ийст Сайд и всички скандали в Констанс Билард.

Въпреки че няма да продължим напред с трети сезон на „Gossip Girl“, ние им благодарим за примамливите любовни триъгълници, ударите в гърба и безупречната мода, която този сериал поднесе на младата аудитория.“

Оригиналната поредица „Gossip Girlсе излъчваше от 2007 г. до 2012 г.

Припомняме ви, че тя изследва тънкостите на живота в престижното подготвително училище в Ню Йорк и създаде няколко емблематични звезди, като например Блейк Лайвли и Пен Баджли.

Рестартът на „Gossip Girl“ стартира по HBO Max през 2021 г. с изцяло нов актьорски състав.

Решението за премахването на сериала от ефир идва като част от вълна на промени, дело на Warner Bros. Discovery, компанията, която е резултат от сливането на Warner Media и Discovery Inc. през април, миналата година.

Финалът на сезон 2, а много вероятно и финалът на сериала, идва в HBO Max на 26 януари.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Блейк Лайвли за апетита по време на бременност