Горещите Chippendales разбиха всички клишета

Ако някога сте си мислили, че знаете какво е мъжки стриптийз, помислете отново. Най-горещите мъже в света – Chippendales, разбиха всички клишета в тази насока.

Мачoвците за първи път изнесоха своето специално шоу Break The Rules миналата вечер в зала EFE на хотел Маринела. Още с първото си изпълнение, те успяха да вдигнат на крака всички дами и да ги накарат да крещят.

В продължение на два часа сексапилните мъжаги влязоха в различни роли, показвайки разностранни таланти. За изненада на публиката, освен голи тела, на сцената можеше да се видят страхотни изпълнения на музикални хитове, както и различни превъплъщения от известни филми.

Освен на страхотно шоу, екзалтираните жени имаха възможността и да се докоснат до телата на горещите танцьори. През цялото време мачовците слизаха сред публиката, за да си избират различни дами, които бяха качени на сцената и станаха част от спектакъла. Освен това, късметлийките имаха възможността да се запознаят и с всеки един от уникалните танцьори.

Шоуто в София беше последна спирка от европейското турне на групата преди да се върнат в Лас Вегас. “Догодина със сигурност ще се видим отново”, бяха категорични момчетата от Chippendales.

Най-известната група за мъжки стриптийз в света – Chippendales, започва да подлудява жените в САЩ още през 1979 г. Много бързо набира популярност и за кратко време се превръща в поп-културен феномен, като дори открива собствен клуб в Ню Йорк. За едни от най-големите им спектакли (Rio All-Suite Hotel & Casino в Лас Вегас) към тях се присъединява и знаменитости като супермодела Тайсън Бекфорд.