Гореща латина открадна сърцето на Джош Дюамел

Макар Джош Дюамел и Фърги да бяха сред любимите ни звездни двойки, нямаше как да не се зарадваме на новината, че актьорът отново е влюбен.

Чаровникът от “Трансформърс” (45)  излиза с Ейса Гонсалес (28), която повечето от вас вероятно познават от миналогодишния хит “Зад волана”. Тя е и звездата в последния клип на Джъстин Тимбърлейк към песента “Supplies”.

Според американските таблоиди, връзката на Джош и Ейса е все още съвсем прясна – двамата се виждат от около месец. Запознали са се на концерт на Дженифър Лопес преди Супербоул и от тогава непрекъснато поддържат контакт.

“За момента се опитват да бъдат дискретни. Той обаче разказва на всички, че никога не е срещал жена като нея,” твърди източник пред Us Weekly. 

Красотата на мексиканката не остава незабелязана от звездите в Холивуд, макар тя самата да е сравнително непозната доскоро. В миналото името й е свързвано с Лиъм Хемсуърт и футболиста Кристиано Роналдо. 

Джош пък беше женен за поп певицата Фърги, с която имат син на име Аксел (4). През септември 2017 г. обявиха, че слагат край на 8-годишния си брак.

Вижте Ейса в клипа към “Supplies”!