Голямата любов на Джони Деп го защити

Една от големите любови в живота на Джони Деп – Уинона Райдър, го защити по повод обвиненията за домашно насилие от страна на съпругата му Амбър Хърд.

Бившата годеница на холивудската звезда заяви, че е шокирана от тези твърдения. Тя добави, че двамата имат много общи приятели и никога не е чула от тях нещо подобно за Деп.

Той никога, никога не е бил агресивен към мен. Познавам го като добър, любящ, грижовен мъж, който е изключително покровителствено настроен към близките си и се старае да ги защити по всякакъв начин. Тежко е да коментирам случващото се около него в момента, но опита от връзката ми с него показва точно обратното – той не е агресивен”, каза Райдър в интервю пред сп. Time.

Тя призна още, че е била гимназистка, когато се е влюбила в Деп. Актрисата е едва на 17, а Джони на 27, когато двамата се влюбват по време на снимките на филма “Едуард Ножиците”. Те са заедно в продължение на 4 години, като дори се сгодяват. Джони дори си татуира “Уинона завинаги”. Двамата се разделят през 1993 г., а актьорът променя надписа на рамото си на “Вино завинаги”.

Освен Уинона, първата съпруга на актьора Лори Ан Алисън също го защити, като обясни, че той никога не й е повишавал тон. Майката на децата му Ванеса Паради пък го определи като “чувствителен, любящ и любим човек” и обяви обвиненията за абсурдни.

Междувременно актьорът даде и първото си интервю след новината за развода. Той участва в радио шоуто Jonesy’s Jukebox, но категорично отказа да говори за личния си живот. Той предпочете да се фокусира над това как е станал актьор и за новото си амплоа на музикант с бандата Hollywood Vampires.