Голямото събиране на ‘NSYNC

Голямата изненада на снощните награди на MTV поднесе Джъстин Тимбърлейк. 

Както и очаквахме, певецът прибра няколко награди, включително видео на годината. Докато си получаваше специалната награда “Майкъл Джексън” Джъстин се обърна към публиката: “Не заслужавам тази награда, но затова пък няма да я върна.” 
Тимбърлейк зарадва феновете си с изпълнения на “Suit&Tie”, “Mirrors”, както и култовите “Cry Me A River” и “Sexy Back”. По време на една от песните всичко потъна в тишина за няколко секунди, а след това цялата публика, включително и много от поп звездите, скочи на крака за да посрещне четиримата бивши колеги на Джъстин, които показаха няколко от класическите си танцови движения и зарадваха всички с изпълнения на “Girlfriend” и “Bye, Bye, Bye”.
Събирането на ‘NSYNC не беше потвърдено до последната минута, но се оказа едно от най-чаканите събития по време на наградите. Много от присъстващите не скриха ентусиазма си. Дженифър Хъдсън сподели, че групата я връща в детството ѝ, а Ед Шийрън също показа колко се радва, наричайки себе си фен. 
Но най-много от всички изглежда се радваше самият Джъстин. След като благодари на целия си екип той заяви: “Половината от наградите, които някога съм получил, съм ги получил заедно с тези момчета ето тук. Може и да държа наградите си вкъщи, но те са споделени с тях “.
‘NSYNC се събраха и в Twitter, като групата вече има официален акаунт. След церемонията те благодариха на феновете си с думите: “Каква нощ! Благодарим ви за подкрепата. Обичаме ви!” 

Вижте видео от наградите!



Снимки: Profimedia
Видео: Кейти Пери е непокорна кралица
Испанците са най-горещи в секса
Преодолейте страха от говорене пред публика