Голата Даутцен яхна лъв

Даутцен Крус яхна надуваемия лъв на сина си Файлън по време на почивката им в Ибиса.

Сексапилният модел на Victoria’s Secret демонстрира в няколко кадъра, споделени в Instagram, как се “язди” лъв. Макар и с перфектни мерки, Крус не успява да се задържи дълго на надуваемата играчка и пада с плисък във водата. Това естествено е запечатано и споделено с почитателите ѝ.

Даутцен яхна надуваемия лъв на сина си
Играчката не я издържа и тя пада във водата

Даутцен не спира дотук! Тя показва на феновете си и защо е избрана да бъде кадър от известния моден бранд, а именно изключителната ѝ фигура, за която се грижи непрекъснато.

Крус не спира да тренира дори като е на почивка в любимия си испански курорт. Тя прави упражнения за цялото тяло, като най-много време отделя на краката. “Аз съм на много релаксираща почивка, но тренировките ми не спират ;)”, сподели Даутцен.

Манекенката тренира дори и на почивка
Даутцен е сърдита, защото се прибира у дома

Макар и да се отдава на летни страсти в продължение на цял месец, Крус остава недоволна. Тя пуска кадър, на който е нацупена, тъй като ѝ се налага да се прибере у дома. Даутцен е облечена в ежедневни дрехи, без грим и е седнала в бебешката количка на сина си. “Не се радвам, че този невероятен празник свърши”, призна 28-годишната манекенка.