Годежният пръстен на Гуен Стефани е по-популярен от тези на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл

Сгодени са от по-малко от година, но Гуен Стефани и Блейк Шелтън вече подобриха рекордите на кралското семейство.

Звездните годежи са не само щастливо събитие за почитателите на двойките, които пристъпват към следващата крачка от връзката си, но и носят вдъхновение за всички ни – че ако не същия пръстен, то можем да имаме подобна любовна история като тях.

През последните 10 години много знаменитости казаха “да” на половинките си, а пръстените им станаха сензация онлайн. Кое бижу обаче предизвика най-голям такъв ефект? Това, което Блейк Шелтън подари на Гуен Стефани.

Според проучване на Steven Stone през последното десетилетие най-много сме търсили в Google точно този пръстен – 30 хиляди пъти на месец по-точно. За него се смята, че е на стойност половин милион долара и съчетава в себе си един голям квадратен диамант, заобиколен от два по-малки около него.

Веднага след нея се нарежда пръстенът на Меган Маркъл от принц Хари, който търсим ежемесечно по 20 хиляди пъти. Бижуто се състои от три диаманта – централният камък е от Ботсвана, държава, която заема важно място в сърцето на Хари. Другите два са от брошката на покойната му майка Даяна.

Откакто го получи от принца, Меган го е променяла веднъж, когато през 2019 добави тънки халки, върху които има множество малки диаманти, а според скорошни слухове, тя смята да измени бижуто отново съвсем скоро.

След пръстена на Маркъл обаче не е този на Кейт, както много бихме предположили. Преди нея са Ариана Гранде и Блейк Лайвли.

Пръстенът на Кейт предизвиква на месец по 8,2 хиляди търсения. След нея в топ 10 са бижутата на Ким Кардашиян, Деми Ловато, Скарлет Йохансон, Хейли Бийбър и Лили Колинс.

Ето ги и следващите в класацията: