Гери-Никол и Бербатов са звездите в лентата “Революция Х”

Димитър Бербатов неведнъж е споделял, че една от мечтите му е да се снима в киното и изглежда тя вече се е сбъднала. “Актьорският ми дебют. Скоро по кината”, похвали се спортистът във Facebook.

Футболистът взима участие в новия български филм “Революция Х”, който съвсем скоро тръгва по кината. Вече е факт и първият трейлър към лентата. От него става ясно, че Бербо ще се превъплъти в ролята на Караваджо, който се занимава с дрога по българското Черноморие. Негови подчинени пък са героите на Мариан Вълев-Куката и Александър Сано, станали любимци на публиката след сериала “Под прикритие”.

В лентата се включва и певицата Гери-Никол, за която също това е дебют в киното. От трейлъра става ясно, че нейната героиня става жертва на отвличане. “Изключително съм щастлива, че имах честта да участвам в този проект заедно с едни от най-големите имена на българското кино! Благодаря им за това, че споделиха опита си с мен и ме научиха на много, както и че ме вдъхновиха да продължа да се развивам в сферата на филмовото изкуство”, заявява Гери-Никол.

Във филма ще видим и актьорите от друг любим на българите сериал – “Революция Z”. В лентата участват още Мона Гочева, Иван Тишев, Иван Иванов, Диляна Попова, Силвия Петкова, Георги Кадурин, Стефка Янорова и др.