Гери Малкоданска ражда в Париж

Бременната синоптичка Гери Малкоданска съвсем скоро трябва да стане майка и вече е решила къде ще ражда.

Къдрокоската се е спряла на частна клиника във Франция, където ще роди с планирано секцио във Франция. Тя вече се е допитала до специалистите в известната частна клиника и останала изключително доволна от отношението и условията в лечебното заведение. Запознати разкриват, че престоят и раждането в болницата възлиза на 2000 евро.

Бременната Гери Малкоданска слиза от екран

Гери е решила да ражда в Париж, тъй като половинката й Александър Ковачев развива бизнес във френската столица. Негов партньор му препоръчал луксозната клиника като една от най-добрите в страната. Таткото е готов дори да присъства на раждането, разкрива в. Галерия.

Гери и Алекс са заедно от две години. Това ще бъде първо дете за двойката, и второ за таткото, който вече има 14-годишна дъщеря от предишния си брак. Двамата обаче не обичат да говорят за личния си живот и малко след като стана ясно, че Малкоданска е бременна, тя слезе от екран. Оттогава тя упорито крие бременното си коремче и избягва публичните изяви, както и снимките в социалната мрежа, където преди бременността бе доста активна.