Гери Халиуел в перфектна форма 4 месеца след раждането

Гери Халиуел, която вече е госпожа Хорнър, демонстрира удивителна форма едва 4 месеца след раждането на сина й Монти.

44-годишната певица сподели снимка в социалните мрежи, на която е по бански от две части. Гери държи в ръце малкото си момченце и двамата са с шапки, които да ги пазят от слънцето. “Насладете се на слънцето”, коментира звездата под фотоса.

Хорнър от години е стриктна в режима си на хранене и тренировки. Във времето, в което тя е част от момичешката банда Spice Girls, тя упорито се бори с излишното тегло. Години по-късно Гери признава, че в този период е страдала от булимия, с която обаче успява да се справи, благодарение на силната си психика и помощта на професионалисти.

Певицата стана майка през януари. Изпълнителката и съпругът й Кристиан Хорнър, който е мениджър на екипа на “Ред Бул” във Формула 1, кръстиха първото си дете Монтагю Джордж Хектор Хорнър. Двойката има две момичета от предишните си връзки – 10-годишната Блубел, която Гери роди от сценариста и филмов продуцент Саша Джервази, и 3-годишната Оливия, дъщеря на Кристиан от предишна връзка.

Гери и Кристиан са заедно от 2014 година, като през май 2015-та двамата сключиха брак на приказна церемония в Убърн в Бедфордшър, Англия. В последните години певицата се е отдала на семейството си и прекарва голяма част от времето си във фермата си в Англия.