Гери Халиуел стана майка за втори път

Поп певицата Гери Халиуел, станала световноизвестна с групата Spice Girls през 90-те години, се е сдобила със син вчера. 

Новината съобщи самата тя в своя профил в Twitter, като написа: “Крисчън и аз сме много щастливи да ви съобщим, че тази сутрин се роди нашето момченце.” 44-годишната Джинджър Спайс, както я познават феновете на групата, сподели и кадър в Instagram, под който разкри името на момченцето. “Монтагю Джордж Хектор Хорнър пристигна тази сутрин. Красиво братче за Блубел и Оливия.”


Халиуел има дъщеря на име Блубел (10) от връзката си със Саша Герваси, докато Оливия е дъщеря на съпруга й Крисчън от бившата му половинка Бевърли Алън.

Гери и Крисчън се венчаха през 2015 г., а Блубел беше шаферка на сватбата й. През октомври певицата обяви, че е бременна. В последно време тя се изявява и като съдия в риалити програми като X Factor и “Австралия търси талант”.


Интересен факт е, че синът й се ражда на същата дата като бившата й колежка и близка приятелка Ема Бънтън или Бейби Спайс. В събота тя навърши 41 и не пропусна да поздрави Гери в своя Twitter профил: “Невероятни новини! Близнаци по рожден ден! Обичам ви!”