Георги Христов влиза в “Музикална академия” по TV7

Най-големият глас в българската поп музика – Георги Христов влиза в журито, което ще отсява кандидатите в “Музикална академия” по TV7.

Участниците ще се борят не само, за да се докажат на сцената, но и за голямата награда от 100 000 лв.

Христов за първи път взема участие в риалити формат. Той се слави като изключителен професионалист, който не прави компромиси с принципите си.

За своята 30-годишна сценична дейност Георги Христоп продължава да пълни най-големите концертни зали у нас.

Сред останалите членове на журито са ветераните Фънки и Люси Дяковска, които вече са се изявявали в подобно амплоа. Другата утвърдена звезда, която ще се включи, е Здравко от дует “Ритон”.

Не сме търсили двама мъже и две жени или един строг, един благ, една критична и една чувствителна. Най-важното, което ни интересуваше при хората, които поканихме, бе те да са перфекционисти с доказан опит и репутация“, издават продуцентите на шоуто Иван и Андрей.

Пилотното за България и света издание на най-новия музикален риалити формат “Музикална академия” ще стартира съвсем скоро в ефира на TV7. Три поколения родни изпълнители – утвърдени на нашата сцена, както и млади таланти, които искат да спечелят признание и слава ще влязат заедно в шоуто. А кой ще бъде победителят ще кажат журито и зрителите на телевизията.

Снимка: TV7

Ангел и Моисей се превърнаха в старчета

Робърт Патинсън за Dior – вижте видеото!