Гард на Джоли и Пит: Бях като баща на децата

Бодигардът на Анджелина Джоли и Брад Пит разкри, че е бил като баща на шестте деца на двойката.

Марк Билингам, който е бивш войник от британската армия, е бил шеф на охраната на известната двойка в продължение на 18 месеца. Той се е грижел за сигурността и спокойствието на семейството. “Толкова време прекарвах с малките, че се чувствах като техен родител”, откровен е бодигардът.

52-годишният мъж разкрива пред в. Sun, че най-големият страх на Джоли и Пит е някой да не отвлече децата им за откуп. Имали единствено вяра в него и само той можел да доближава шестте наследника на фамилията.

“Брад и Анджелина ми имаха толкова голямо доверие и имахме толкова силна връзка помежду си, че можех да водя децата със себе си, където и когато си поискам. Когато обаче предлагах да взема още някой колега с мен, те бяха категорични, че само аз имам право физически да доближавам децата, а другите трябваше да стоят на разстояние от тях. Бях като баща на хлапетата, тъй като прекарвахме страшно много време заедно“.

Билингам споделя още, че Брад е имал нужда от по-голяма защита, отколкото Джоли. “Хората я обичат, но мразят него. Трябаше да се намери начин за защита от всякакви посегателства. Беше предизвикателство, но и интересно”, казва той. Наложило се Марк да напусне работата си при Брад и Анджелина, тъй като нямал време за собственото си семейство.

Най-известната двойка в света, която в момента е в развод, трябва да раздели общо имущество на стойност 400 милиона долара. “Предбрачният им договор урежда всички нюанси от съвместния им живот и разпределянето на финансите”. Актьорите имат 12 общи недвижими имота.