Гаджето на Крис Браун рони сълзи в ефир

Гаджето на Крис Браун Каруче Тран направи сърцераздирателна изповед в телевизионно предаване.

Тя изплака, че рапърът я е изоставил. Отново! Той най-безсрамно я напуснал, макар тя да бе до него в най-трудния му период, през който той бе в затвора. Влюбената и очевидно заслепена Каруче дори го посрещна с купон, когато той бе пуснат на свобода.

Манекенката разкри, че връзката й с Крис е била много трудна заради неговата известност. Тя заяви, че двамата едва ли отново биха се събрали и никога повече не би му простила изневяра, както неведнъж се е случвало досега. В момента двамата дори не си говорят. “Съмнявам се отново да се съберем. Вече стана прекалено“, искрена е моделката.

Каруче призна, че в профила й в Twitter редовно се сблъсквала с ругатни и обиди от феновете на бившето гадже на Крис – Риана. “Не просто гаджето ми е известно, но бившето му гадже е хиляди пъти по-популярно от него. Можете да си представите за какво става дума – не само трябва да водя битка с Крис, трябва се боря с Риана и нейните 14 млн. почитатели от цял свят. Представете си как се чувствам от всичко това”, разплака се красавицата в ефир.

Именно Каруче утеши Крис след скандалната му раздяла с Риана, когато Браун смаза от бой певицата малко преди наградите “Грами” през 2009 г. Това обаче не спря рапърът на няколко пъти да изневерява на Тран с Рири, което изуми феновете на пребитата певица. Палавата изпълнителка шокира не само с факта, че прости на Крис и го допусна в леглото си, но и с интимни снимки на двамата, с които очевидно искаше да подразни половинката на рапъра.

Звездите, които украсиха мъжката библия
Адриана Лима е скандална и гола за VOGUE
Тoп 10 на мъжете модели, които станаха актьори