Гаджето на Боби Кристина е виновен за трагедията с нея

Гаджето на Боби Кристина – Ник Гордън, бе обявен за виновен за смъртта й.

Съдията по делото – Джаксън Бедфорд, призна приятеля на момичето за “юридически отговорен” за трагичната й смърт. Дъщерята на Уитни Хюстън и Боби Браун бе открита в безсъзнание във ваната си през януари на 2015 година. Тя така и не излиза от комата и умира 6 месеца по-късно.

Решението на съда не означава, че Гордън наистина е виновен. То е взето, защото момчето не се явява на заседанията, нито изпраща свой адвокат. “Той прояви неуважение към съда и автоматично губи делото, но има право да обжалва”, изтъкна в заключение Джаксън Бедфорд.

Фактите по мистериозната смърт на Боби Кристина не са разглеждани по същество и не е ясно дали Гордън наистина я е убил. Аутопсията показа, че преди инцидента тя е пила алкохол и е взела морфин и кокаин в комбинация с лекарствата, които е използвала за лечението на депресията си.

Делото бе стартирано по искане на близките на 22-годишното момиче, които искат от Ник 50 млн. долара обезщетение за смъртта й. Прокуратурата отказва да подведе под отговорност Гордън за убийство и срещу него се води само гражданско дело.