Франки Мюниц не помни участието си в “Малкълм”

Звездата от хитовия сериал “Малкълм” – Франки Мюниц призна, че няма спомен от участието си в култовия ситком, който го превърна в любимец на зрителите.

Актьорът преживява поредица от мини-инсулти и мозъчни сътресения, които се отразяват на паметта му. Мини-инсултът е преходна исхемична мозъчна атака, която трае няколко минути и не причинява дълготрайни увреждания на мозъка. Симптомите често отшумяват, без да се наложи медицинско съдействие. Явно случаят при актьора не е точно такъв.

Първият мини-инсулт, който Франки получава е през 2012 г., когато той е едва на 26 години. След година следва втори. Неговият лекуващ лекар – доктор Лий Шуом казва, че загубата на памет се дължи на мозъчните сътресения, при които с времето симптомите се засилват. За да му припомни всички страхотни моменти от детството, приятелката на Мюниц – Пейдж Прайс е събрала важно за него снимки и видеоклипове.

Франки влиза в образа на Малкълм в периода между 2000 и 2006 година. Неговият екранен партньор в сериала, който изиграва негов баща – Брайън Кранстън, подкрепи публично младия актьор. “Казах му да не се тревожи какво помни и какво не. Те си остават негови преживявания”.

Снимки: Profimedia