Флавио Бриаторе проговори за дъщеря си от Хайди Клум

Бизнесменът Флавио Бриаторе за пръв път говори за дъщеря си от супермодела Хайди Клум – Лени.

Известният италианец се отказа от детето си, което блондинката му роди през 2004 година. Малко след това двамата се разделиха. До днес, той не е отговарял на въпроси за малката Лени. Той заяви, че е трудно да ти липсва някой, когото изобщо не виждаш.

“Лени се роди, когато Хайди и аз вече бяхме разделени. Тя живееше в Лос Анджелис, аз бях в Лондон. Разстоянието между нас беше непреодолимо. В началото говорехме по 2 часа по телефона, но това не беше достатъчно. После Хайди се запозна със Сийл и той отгледа Лени”, обяснява италианецът.

Той разкрива, че с Хайди са постигнали съгласие относно бъдещето на Лени и не е истина това, че той е изоставил детето си. “Лени е моя родна дъщеря, но ние тримата (б.а. Флавио, Хайди и тогавашният й съпруг Сийл) се съгласихме единодушно, че тя трябва да бъде осиновена от Сийл, защото детето има нужда от семейство. Трудно е да ти липсва едно дете, което никога не виждаш. Но знам, че Лени не е изоставена. Тя е част от семейството на Сийл, а Нейтън е част от моето”.

Флавио и Хайди имат страстна връзка през 2003 година, но година след това двамата вече са разделени. Той се отказва от родителските си права в полза на певеца Сийл, от когото моделът има още три деца – Хенри на 11 г., Джоан на 10 и Лу на 7 г. Бриаторе пък има син Нейтън от настоящата си половинка Елизабета Грегориачи.