Фил Колинс бе приет по спешност в болница

Здравословните проблеми на легендата Фил Колинс продължават. Изпълнителят е бил приет по спешност в болница, след като паднал и си ударил главата.

По време на последните си концерти, Колинс се появяваше на сцената само с бастун. По време на изпълненията си той седеше на стол, а до него имаше малка масичка.

Изглежда 66-годишният певец не се чувства добре. Негови представители разкриват, че след инцидента в хотелската му стая, той е транспортиран с линейка в болница, където може би ще претърпи операция.

“Фил страда от скъсен крак вследствие на операция на гърба, което затруднява ходенето. Той е станал през нощта, за да отиде до тоалетна, но се е подхлъзнал в хотелската си стая и при падането е ударил главата си в стол. Откаран е в болница, където са му направили няколко шева близо до окото и се възстановява добре”, се посочва в съобщението на говорителите му.

Два от концертите не звездата бяха отложени, докато той се възстанови напълно. В момента Колинс е на европейско турне, озаглавено “Още не съм мъртъв, жив съм”. 15-годишният му син Никълъс, също пътува с баща си, тъй като той свири на барабани на концертите.

Снимки: Profimedia