Филипинка стана Мис Вселена след скандал

Филипинката Пиа Алонсо Урцбах стана тазгодишната „Мис Вселена“ след скандал.

Истински смут настъпи на конкурса, след като водещият на церемонията – Стив Харви, обърка победителката. Той обяви името на претендентката от Колумбия – 21-годишната Ариадна Гутиерес, докато истинската носителка на короната бе Урцбах.

Точно в момента, в който колумбийката изпращаше въздушни целувки на публиката, Харви заяви: „Хора, трябва да се извиня. Първата подгласничка е „Мис Колумбия”. „Мис Вселена” 2015 е „Мис Филипини”. Започнаха освирквания, докато филипинката не осъзнаваше какво й се е случило.

„Аз поемам отговорността за това, беше моя грешка. Ще ви го покажа точно тук. Това е моя грешка, все още е прекрасна вечер. Моля ви, не си го изкарвайте на дамите”, заяви Харви.

В момента, в който колумбийката трябваше да се прости с короната, тя сведе глава пред миналогодишната победителка „Мис Вселена” 2014, която я взе от главата й и я сложи на главата на филипинката. Харви продължи да се извинява.

В момента, в който Гутиерес остана без короната, тя избухна в сълзи.
По-късно се успокои и се опита да увери всички, че е щастлива. „Всичко се случва с причина. Щастлива съм за всичко, което направих. Благодаря, че гласувахте за мен”, заяви тя, докато останалите участнички я утешаваха.

Останалите дами, които се наредиха в челната петица са от САЩ, Австралия и Франция. Конкурсът тази година бе по-различен. Глас имаше публиката, а зрителите гласуваха в реално време, заедно с журито.

Снимки: Profimedia

Звездите с най-красиви извивки