Феновете се сбогуваха с Пол Уокър

Хиляди фенове на Пол Уокър си взеха последно сбогом с актьора на мястото на катастрофата, в която той загина.

На мемориала дойде и бащата на актьора – Пол Уокър старши, който е ветеран от войната във Виетнам. Той пристигна на мястото на катастрофата с мотор, придружен от десетки други ветерани или просто приятели.
Мемориалът беше организиран чрез социалните медии. Миналата неделя, предградието Санта Кларита се изпълни с хиляди пешеходци и автомобили, дошли да почетат паметта на актьора от “Бързи и яростни”. 
Пол Уокър (40) и неговият приятел Роджър Родас загинаха в катастрофа, когато Поршето на Роджър се блъсна в стълб и дърво, след което експлодира в пламъци. Причината за смъртоносния удар е че Роджър е карал с превишена скорост. И двамата загинаха на място.

Както на екрана, така и в живота, Пол Уокър беше страстен почитател на колите и високите скорости. Феновете му с нетърпение чакаха седмата част на “Бързи и яростни”, но снимките бяха прекъснати заради трагичната загуба. Продуцентите на филма обаче обявиха на скоро, че той въпреки всичко ще бъде завършен. Все още не е ясно как ще се промени сценарият след смъртта на главния герой.

Вин Дизел скърби за загиналия Пол Уокър
Джаро е жив, връща се в “Под прикритие” 4
“Убиха” Ашли Грийн