Фенове нападнаха Селена Гомес

И на известните личности понякога не им е лесно!

С усърдната работа, идват и славата и феновете, които понякога са толкова екзалтирани, че трудно могат да бъдат укротени.

На подобни почитатели попадна и Селена Гомес. Младата изпълнителка бе нападната от верните си последователи на летището в Лос Анджелис, на прибиране от Седмицата на модата в Париж.

Освен папараците, куп пищящи момичета и момчета приклещили певицата. Няколко бодигарда едва удържали феновете й, които с всички сили напирали да я пипнат и да се снимат с нея. Въпреки високия им ръст и големите бицепси, силните момчета не успели да спасят Гомес и тя била блъскана и скубана в опит да се домогнат до нея.

Младата изпълнителка до последно се държала професионално и за разлика от много други свои колеги не изпадна в истерия, не си изпуснала нервите и нито нахокала своите фенове, нито ги отблъснала. В крайна сметка стигнала до чакащия автомобил и се отървала само с оскубана коса и леки синини.

Очевидно, това не помрачило съвсем настроението й, тъй като по-късно през деня Селена сподели селфи с дизайнерите Рикардо Тиши, Карл Лагерфелд и моделката Джиджи Хадид и коментира: „Моето семейство в Париж”.

Снимки: Profimedia