Фаталната Пенелопе Крус в една гореща сесия за Esquire

Голотата на Пенелопе Крус не й е чужда. Именно голите сцени я изстрелват на върха, след участието й в лентата “Шунка, шунка”, когато е едва на 18 г.

Друго е обаче горещата испанка да се съблече на 43 г. Тя го прави за последната корица на британското издание на Esquire.

Във фотосесията за изданието тя е провокативна и адски секси, оставяйки без дъх всичките си почитатели. Майка на две деца и съпруга на един от най-желаните мъже в света, фаталната Пенелопе показва нагледно, че една жена може да бъде наустоима на всяка възраст.

Пред изданието актрисата разказва за първата си гола сцена в класиката на Педро Алмодовар от 1992 г. “Шунка, шунка”, с която тя постига своя първи успех. “Разбира се, че не съм търсила точно тези сцени, но ги направих. Всички се отнесоха с голямо уважение към мен, особено към факта, че бях на 18 години. Спомням си последния ден на снимките, плачех и нареждах: “Какво ще стане, ако никога повече не получа роля? Чувството беше опустошително,” обяснява днес 43-годишната актриса.

Нейният дебют на голямата сцена и то гола е в компанията на бъдещия й съпруг Хавиер Бардем, който тогава е едва на 23 години. В една от секс сцените актьорът е гол на фона на пълнолунието, преди с Пенелопе да започнат страстен секс на билярдната маса в местен бар.

Беше очевидно, че между нас има химия. Мисля, че всичко е записано там. То е като документален филм за нашата страст. Един ден ще трябва да го покажем на децата – представете си! “Мамо, тате, какво сте правили във филмите?” Е, деца мои, трябва да гледате на този филм като на причината да ви има,” казва по-късно Бардем.

Вижте повече от фаталната Пенелопе в галерията!