Фърги през сълзи: Все още обичам Джош

Фърги и Джош Дюамел обявиха своята раздяла през септември, заявявайки, че всъщност не живеят заедно от много по-рано.

Малко след това изпълнителката сподели, че й е било много трудно да се преструва на обвързана и да говори за любовта си с актьора в различни интервюта. Сега тя бе по-откровена отвсякога за отношенията си с него. Фърги бе участничка в телевизионното шоу на Уенди Уилямс, пред която бе повече от емоционална.

Фърги проговори за края на брака си

Певицата заяви, че много съжалява за случилото се и не е искала да се разделя със звездата от “Трансформърс”. “Това не беше моят план. Аз исках да запазя брака си на всяка цена. Обичам Джош, той е бащата на детето ми и ние винаги ще мислим един за друг. Ще направим всичко възможно за това”, каза блондинката през сълзи на очи.

Водещата обясни, че двойката се е разделила още през февруари, но са обявили раздялата си по-късно заради сина си Аксел, който от дълго време бил единствената причина те да останат заедно. Певицата споделя още, че много от песните в новия й албум са посветени на Дюамел и че напоследък трудно сдържа сълзите си.

Фърги описа връзката си с Джош във видеоклип

“Най-болезнените песни от моя албум са любими и на Джошуа. Той ги е слушал години наред, преди да бъдат издадени. Той бе с мен през цялото това време, когато аз създавах този албум и той е готов и благодарение на него. Повечето от парчетата ги асоциирам именно с нашите отношения“, разказа още Фърги.