Евгения Джаферович: Родих секцио, защото нямах друг избор

Съпругата на Ваня Джаферович е до болка откровена в социалните мрежи и не се притеснява да сподели както веселите, така и по-трудните и тежки моменти, особено около раждането на децата си.

Евгения Джаферович се е оперирала след втората бременност

Евгения, която се занимава с грим, отново пусна така модерните в момента “Q&A” (Въпроси и отговори) в Instagram и въпреки че повечето бяха насочени към хранителния й режим и тренировките с които поддържа перфектни форми, имаше и такива по-лични и болезнени. 

Как роди дечицата си? Ако е секцио, болеше ли?“, попита я един от последователите й, на което Евгения отговори: “Родих секцио, защото получих парализа на Бел (парализа на лицев нерв”. Трябваше да родя секцио, за да се лекувам. Нямаше как да започне лечение докато съм бременна. И въпреки това минаха две седмици, които явно направиха така, че все още имам разлика в двете страни на лицето.. И да, секциото боли, но е за хубаво!“.

Според здравните експерти, парализата на Бел е най-често срещана при бременните, тъй като те задържат течности, което води до подуване на нервите и тъканите и съответно лицевият нерв е много по-вероятно да бъде засегнат, както е и в случая на Евгения. В такива моменти, лекарите препоръчват секцио, за да се предпази здравето както на майката, така и на бебето.

Fashion GalleryPopular