Ева Мендес и Раян Гослинг чакат бебе

Това, което чувате в момента, е звукът от хиляди женски разбити сърца по целия свят…

Американското издание на списание OK! излезе с новината, че Ева Мендес и Раян Гослинг не само чакат бебе, а актрисата е в доста напреднала бременност – седмия месец!
“Тя е готова за майчинството от доста време насам,” заявява близък на актрисата пред списанието. Последната поява на Ева на публично събитие е от месец март и от тогава дори папараците не са успявали да я заснемат на разходка или пазар. 
Таблоидите отвъд океана гръмнаха със заглавието, че актьорите ще стават родители, но нито Ева, нито Раян бяха потвърдили новината. По-късно обаче People.com излезе със същото заглавие, като щастливата вест този път идва директно от пиарите на двойката. 
Явно в стремежа си да запази бременността си в тайна, миналия месец в Кан Ева не придружи Раян на премиерата на общия им филм “Lost River”, с когото Гослинг направи своят режисьорски дебют. Двамата играха заедно и в лентата “The Place Beyond the Pines” през 2011 г. След това връзката им беше доста непостоянна, като двамата ту се събираха, ту се разделяха. 
Снимки: Profimedia

Късата коса на Кристен Стюарт е катастрофа
София Вергара заби най-горещия ерген в света
Чарлийз Терон и Шон Пен изгледаха ревюто на Dior