Ева Лонгория получи звезда на Алея на славата

Латината Ева Лонгория се сдоби със звезда на Алеята на славата.

“За малцинствата е важно да бъдат представени. Всеки път, когато латинос спечели звезда на Алеята на славата, това е нова победа за общността”, заяви 43-годишната актриса, която е с мексикански корени.

Ева Лонгория проговори за бъдещото си бебе

Тя допълни, че все още се чувства като малко момиче от Корпус Кристи в Тексас, което има големи мечти и дълги коси. “Много важно за мен е да съм тук и хората да си казват, когато виждат звездата ми “Можете да постигнете това, стига да работите много”, каза Лонгория.

Ева става известна с ролята си на сексапилната и капризна богаташка съпруга Габриела Солис в сериала “Отчаяни съпруги”, за която има и номинация за “Златен Глобус”.

Ето я бременната Ева Лонгория!

На церемонията бременната актриса се появи в дръзка черна дантелена рокля, подчертаваща заобленото й коремче. Тя бе придружена от съпруга си – Хосе Бастон и други знаменитости като певеца Рики Мартин, актрисите Ана Фарис, Фелисити Хъфман и Мелани Грифит, Виктория Бекъм.

В момента Лонгория се изявява не само като актриса, но и като режисьор и продуцент. Сега е и премиерата на новия й филм Overboard, в който играе заедно с Ана Фарис.