Ева Лонгория избра Европа за лятна почивка

Ева Лонгория избра Европа за лятна почивка.

Звездата отОтчаяни съпругиизглежда си е прекарала страхотно в живописния град Марбеяпочивайки като истински турист.

Била е на бляскава гала, наслаждаваше се на релаксиращ ден на басейна и караше всички да завиждат заради извивките й.

Актрисата качи снимка с прохладна бяла ленена рокля с V-образно деколте, спагети презрамки и шикозна изрезка на гърба. Тя съчета перфектното лятно облекло със златни гръцки сандали, малка чанта през тялото в пясъчен цвят и златни обеци.

Застанала насред празна улица, Лонгория позира като танцьорка на фламенко, държейки в едната си ръка бежово испанско ветрило.

Миналата седмица, докато си почиваше в имот на Pacaso Homes в Марбея, Лонгория показа и своята стегната лятна фигура.

На снимка, която публикува в Instagram, актрисата носеше яркочервени бикини с дълги презрамки, които се завързаха около торса й и допълнени с масивни златни бижута и тъмни слънчеви очила. За кадъра тя позира с бутилка от нейната текила Casa Del Sol.

 

И в края на миналия месец, звездата извади найбляскавото си аз, за ​​да се появи на 10-ата Global Gift Gala, организирана от организацията с нестопанска цел Global Gift Foundation.

На събитието тя носеше бяла рокля с едно рамо с пайети и прозрачна пола на австралийския моден дизайнер Тони Матичевски. Тя съчета дългото до земята парче със сребърни сандали с каишки, елегантна конска опашка и яркочервени устни.