Ето я коледната картичка на Уилям и Кейт

Коледната картичка на принц Уилям и Кейт Мидълтън беше публикувана в социалните мрежи на страницата на двореца Кенсингтън.

На снимката усмихнатата двойка позира с очарователните малки принц и принцеса  Джордж и Шарлът. Всички са в официално облекло в синята гама. Семейството позира на неутрален фон, без типичната за празника украса.

Уилям предложил на Кейт с пръстен на Хари

Снимката е направена по-рано през тази година в Кенсингтънския дворец и Кейт все още не е бременна. Кадърът е дело на фотографа Крис Джаксън. “За мен е истинско удоволствие, че херцогът и херцогинята на Кембридж избраха този семеен портрет за тазгодишната си коледна картичка – Весела Коледа!”, написа Крис Джаксън в Twitter.

Защо Уилям и Кейт не се държат за ръка

По-рано днес в социалните мрежи се появи и коледната картичка на принц Чарлз и съпругата му Камила. Фотографията беше публикувана в Twitter на страницата на Кларънс хаус (резиденцията на Чарлз и Камила). Снимката за традиционната картичка на принца на Уелс и херцогинята на Корнуол е дело на фотографа Хюго Бърнард и е направена по време на тържеството за 70-ия рожден ден на Камила.