Ето първите роднини, които посетиха кралското бебе

Майката и сестрата на Кейт Мидълтън – Карол и Пипа бяха първите роднини, които посетиха кралското бебе днес.

Двете пристигнаха в двореца Кенсингтън тази сутрин, за да се срещнат с най-новия член на фамилията – малката принцеса, която се появи на бял свят вчера в болница “Сейнт Мери” в 8.34 ч. сутринта. Те бяха последвани от принц Чарлз и херцогинята на Корнуол – Камила, които пристигнаха малко преди 13ч. днес.

Кралица Елизабет, която е на частно посещение в Сандрингам, Норфолк, до вторник, няма да види бебето днес. Приближени до кралската фамилия заявяват, че гордата прабаба ще се върне в Бъкингамския дворец във вторник. Това предполага, че тя ще се срещне с най-новото попълнение на семейството, когато Уилям и Кейт напуснат Лондон и се завърнат в Анмър Хол,техният извънградски дом в покрайнините на кралския имот.
Елизабет обаче отбеляза появата на малкото момиченце вчера, като се появи в ярко розов костюм, а усмивката й не слизаше от лицето й.
Първата вечер като четиричленно семейство, Уилям и Кейт са прекарали сами с новородената си дъщеря и малкия принц Джордж. Затова и роднините идват едва днес.
Снимки: Profimedia