Ето кой ще носи скъпоценния сутиен на Victoria’s Secret

Пищният моден спектакъл на луксозната марка за бельо Victoria’s Secret тази година празнува своя 20-ти рожден ден, а ангелите вече се готвят трескаво за своята разходка по котешката пътечка.

Една от красавиците с крила ще има по-специални задължения, а именно да представи гвоздея на шоуто – така нареченият сутиен Fantasy Bra, украсен със скъпоценни камъни и цена над 2 милиона долара. Тази година честта се пада на нашата любима Лили Олдридж! 
Лили се присъединява към имена като Клаудия Шифър и Жизел Бюндхен, които през годините са разходили по котешката пътечка скъпоценното бельо. Миналата година сутиените бяха два, представени съответно от Адриана Лима и Алесандра Амброзио. 



“Не мога да повярвам, че тайната най-накрая е разкрита! Благодаря на всички за тази чест, това е сбъдната мечта,” написа под тази снимка в Instagram Лили Олдридж 
Тази година моделът носи името Fireworks Fantasy Bra и e изработен от бижутери в продължение на 685 часа. Сутиенът е инкрустиран с 14 вида скъпоценни камъни, от син топаз до жълт сапфир, и е изработен от 18-каратово злато. Диамантите по него са общо 375 карата, а към сутиена има и бикини с “по-скромна” стойност – 126 диаманта и други 400 камъка красят оскъдното бельо. 
Шоуто на Victoria’s Secret ще се състои в Ню Йорк на 10-ти ноември и ще бъде излъчено по телевизия CBS на 8-ми декември. Тази година от крилата си се отказаха две от най-разпознаваемите лице на бранда, а именно Даутцен Крус и Карли Клос, но своя дебют ще направят цели 10 нови ангела. Топмоделът и лице на линията PINK Джиджи Хадид също ще вземе участие в ревюто. 

Снимки: Instagram@LilyAldridge
20 години ангелска красота и сексапил, от Victoria’s Secret
Цели 10 са новите ангели на Victoria’s Secret
Най-красивите модели на бельо