Ето го синът на Ким и Кание!

Ето го денят, който феновете на Ким Кардашиян чакаха – старлетката най-накрая показа сина си!

Риалити звездата сподели първата снимка на 3-месечния Сейнт на своя уебсайт. На кадъра, синът на Ким и Кание Уест е облечен в бяло боди и е заспал дълбоко, с протегнати ръце.

Кадърът е посветен на покойния баща на риалити кралицата, чийто рожден ден е днес. “Днес е рождения ден на баща ми. Знам, че няма нищо повече на този свят от това да види внуците си. Така че, исках да споделя тази снимка на Сейнт с всички вас”, написа гордата Ким под снимката.

Госпожа Уест е споделяла още две снимки на малкия си син, но на тях не се виждаше неговото лице. На едната той е хванал пръстчето на сестра си Норт, а на другата тя го храни с шише.

От този кадър обаче е видно, че малкият Сейнт е одрал кожата на баща си Кание. Леля Клои по-рано бе споделила, че синът им много прилича на 2-годишната Норт, която също е взела чертите на своя известен баща.

Мама Ким обаче не е на същото мнение. “Той е толкова сладък, колкото не можете да си представите. Той изглежда точно като мен, не мислите ли? Той е толкова сладък – изглежда точно като мен”, заяви Кардашиян по време на видео чат с феновете на живо.