Ето го гаджето на Елена Кучкова!

Най-сетне разкриха тайнственото гадже на плеймейтката Елена Кучкова.

Самоличността на политика, с когото блондинката има връзка от близо година, най-сетне стана ясна. Тя бе разкрита от папараците на Николета Лозанова, които издебнаха влюбената двойка. Кадрите показват как двамата заминават на романтичен уикенд извън София. Видеото ще се излъчи в неделя в предаването “Папараци” по bTV.

Гаджето на Елена Кучкова е 48-годишният Любомир Ников, който се занимава с политика от години. Той е шеф на столичната организация на Движението за права и свободи. Сочен е за едно от най-активните млади лица, минало през школата на ДПС.

Според приближени до двойката Ников и Кучкова са се запознали малко след неговия развод в столично заведение. Преди това обаче, той от дълго време е бил разделен със съпругата си.

Плеймейтката наскоро разкри, че в началото тя е била повече хлътнала по него, докато сега е обратното. Всичко се преобърнало след участието й в риалити формата “ВИП Брадър”. “Откакто съм излязла, постоянно сме заедно. Вече живеем заедно, искаме да имаме и семейство”, сподели интервю наскоро и самата Кучкова. Малко преди това красавицата разкри, че любимият й бил купувал по един букет всеки ден, в който била в Къщата.