Емилия Кларк събира средства за благотворителност с помощта феновете си

12 от феновете на актрисата ще могат да се срещнат с нея за виртуална вечеря.

Вчера Емилия Кларк обяви, че стартира инициатива, с която се надява да събере 250 хиляди паунда, за да помогне в борбата с вируса, но разчита на феновете си да я подкрепят.

Надява се да започне вълна от дарения, като обещава, че всеки включил се с каквато и да е сума, ще може да участва в giveaway, в който наградата е виртуална среща с нея.

“Когато дарите, можете да кликнете върху тази връзка, която на случаен принцип ще избере 12 късметлии, които на практика ще се присъединят към мен на вечеря, където ще готвим и ядем заедно, докато си говорим”, уточни актрисата във видео в Инстаграм.

Емилия е първата, която избираме подобен подход за набиране на средства, но със сигурност не е единствената известна личност, която дарява, за да помогне в борбата с коронавируса.

Сред звездите в Холивуд двойките Раян Рейнолдс и Блейк Лайвли, както и Сиара и Ръсел Уилсън и Кели Рипа и Марк Консуелос дариха от общите си ресурси по 1 милион долара и повече за различни организации, подкрепящи засегнатите от вируса.

Вижте още: Джорджо Армани, Сиара и звездите, които дариха средства за борбата с вируса

Вчера разбрахме и че Дженифър Лопес, Ник Джонас, Карли Клос, Кевин Харт и още известни личности ще се обединят, за да стартират инициатива “Thanks a Million”, в която всеки от тях ще дари по 100 хиляди долара на някого, който от своя страна трябва да продължи добрия жест и да дари половината на друг нуждаещ се.

Брандън Максуел създава рокли за булките, чиито сватби са били отменени заради коронавируса