Емили Ратайковски „се радва на свободата“

31-годишната Емили Ратайковски гледа към светлата страна на това да бъде сама. Звездата, която подаде молба за развод със съпруга си Себастиан Беър-Макклард миналия месец, призна, че се „радва на свободата“ да не е омъжена. Моделът разкри и какво точно е щастието, за което е писала в книгата си „Моето тяло“, издадена преди почти година.

„Едно от нещата, за които пиша в последно време, е контрола и разбирането, че един от най-добрите начини да бъдеш щастлив и да имаш някакво подобие на контрол е да се откажеш“, сподели тя пред Variety в интервю.

„От ското съм сама за първи път в живота си и просто чувствам, че някак се наслаждавам на сввободата да не бъда много притеснена за това как ме възприемат“, допълни още тя.

Емили Ратайковски бе омъжена за Себастиан в продължение на четири години

От любовта им се роди и синът им Силвестър, който в момента е на една годинка. И тъй като двамата са родители на момченцето, изглежда полагат грижи то да не усеща липсата им.

Както знаем, през последните няколко седмици се спекулираше и че Емили излиза с актьора Брад Пит. Очевидно тя избягва всякакъв коментар по темата, нежелаейки да коментира личния си живот в момента.

„Хората спекулират с това от известно време. Брад не излиза с никого. Да, те са били виждани няколко пъти заедно, но нищо повече от това“, споделят източници. В крайна сметка е факт, че нито Брад Пит, нито Емили в момента е обвързана, така че, защо не?

ВИЖТЕ ОЩЕ: Брад Пит и Емили Ратайковски „се срещат редовно“