Емили Ратайковски с обвинения срещу Робин Тик за видеото за “Blurred Lines”

В книгата си “My Body”, която ще дебютира на пазара следващия месец, Емили разказва за преживяванията си на снимачната площадка на “Blurred Lines”.

“Изведнъж от нищото усетих студенината и чужденината на непознати ръце върху голите ми гърди. Инстинктивно се дръпнах, поглеждайки към Робин Тик”, пише в книгата Емили Ратайковски.

Моделът разкрива, че секси видеото е било снимано безпроблемно, докато певецът не се върнал на снимачната площадка пиян.

“Усмихна се глупаво и залитна назад, а погледът му бе скрит зад очилата. Главата ми се обърна към тъмнината извън снимачната площадка. Гласът на Даян звучеше треперещ, когато извика да ме попита “Добре ли си”. Свих рамене, избягвайки очен контакт, чувствайки горещината на унижението. Не реагирах – не така, както трябваше”, допълва още Емили.

Даян Мартел, режисьорката на видеото, потвърждава историята й: “Спомням си момента, в който хвана гърдите й. Стоеше зад нея, докато и двамата бяха в профил. Тогава закрещях в моя много агресивен глас на човек от Бруклин “Какво по дяволите правиш. Край. Сесията приключи!”

Ратайковски пояснява в книгата си, че не е споделила за преживяването си преди, защото не е искала да мисли за това, а и за да предпази репутацията на Мартел.