Еминем заплашва да изнасили Иги Азалия

Еминем често напада различни знаменитости в песните си, но този път стигна прекалено далече.

В най-новата си песен “Вегас” той заплашва да изнасили Иги Азалеа. Очевидно рапърът не се притеснява, че дъщеря му вече е достатъчно голяма, за да слуша и разбира текстовете на парчетата му и продължава да се изявява като краен женомразец.

В текста на новата си песен, той посочва какво точно иска да прави с Иги. Еминем рапира как иска да я затвори в колата си и да прави груб секс с нея. Относно Лана дел Рей, рапърът заявява, че иска да я удари в лицето.

Двете изпълнителки съвсем не са първите, които попадат под словесните удари на Еминем. Сред звездите, които е нападал са Марая Кери, Ейми Уайнхаус, Ники Минаж, Бритни Спиърс, Кристина Агилера.

Никой не знае откъде идва тази ненавист на певеца към жените и по-точно към колежките му. Преди 4 години той даде интервю, в което обяснява, че няма проблем с никого, а текстовете на песните му не винаги отразяват неговото мнение, а са просто провокация. Дали обаче и този случай е такъв, никой не може да каже. Факт е, че Иги не си мълчи и очакваме съвсем скоро да отговори на Еминем.