Ема Уотсън осъзна, че е известна

Филмите за Хари Потър донесоха на Ема Уотсън световна слава и милиони в сметката, но актрисата осъзнала колко е популярна, чак след като постъпила в Браун.

Актрисата, която получава ролята на Хърмаяни Грейнджър в култовата поредица едва на девет години и участва в осемте филма от сагата, все още не знае как да се справя със славата. 
“Има дни, в които просто не мога да се справя с популярността, а в други пък я приемам много добре,” казва тя пред Teen Vogue. 
Ема на премиерата на новия си филм The Bling Ring
Защо обаче осъзнала колко е известна чак след като навършила пълнолетие?
“Докато бях дете и работех по Хари Потър бях много защитена. Работех през цялото време. Просто се качвах в колата, отивах до студиото, а след това се прибирах вкъщи.” 
Когато постъпила в университета Браун вече ѝ се наложило да се справя с папараци и постоянното внимание на хората около нея. “Звучи глупаво, направо не е за вярване, но едва тогава разбрах какво е да си известен.” 
Кадри от The Bling Ring 

Колкото и да ѝ се струва неестествено да е известна, Ема не спира с големите проекти. Съвсем скоро ще я гледаме във филма The Bling Ring (Блясък) на София Копола. В него славата е ключово понятие, защото разказва за тийнейджъри, които всячески се стремят да се докоснат до идолите си, дори това да значи влизане с взлом в домовете им. 
Снимки: Profimedia