Ема Уотсън мечтае да научи френски

Всяка година това е на първо място в приоритетите ѝ, а за какво е благодарна тя научаваме от интервюто й за списание Marie Clarie.

Какво си пожелава една успяла, 22 годишна актриса, която няма какво повече да иска от живота? Ами, да научи чужд език! 
Ема Уотсън споделя, че в списъка с желанията ѝ за всяка нова година е да се научи да говори френски език. “Искам да се науча да го говоря свободно. Винаги ме обхваща носталгия, когато пристигна на Gare du Nord (парижка гара). Културата, изкуството и музиката оказват голямо влияние на живота там. А пък и  бих направила всичко за една топла багета!”
Въпреки че и двамата родители на Ема са британци, тя е живяла в Париж до 5 годишна възраст. Актрисата споделя пред британското издание на Marie Clarie, че на тях дължи това, че е толкова сериозна към работата си. “Те ме научиха да обичам и уважавам това, което правя, и да се гордея.”

Звездата от The Perks Of Being a Wallflower споделя, че също така е голям перфекционист що се отнася до професията ѝ. “Аз съм най-големия си критик. Винаги искам да се справям по-добре. Чувствам се добре в работата си и затова не ми трябва някой друг, който да ми казва дали съм добра в това или не. Мисля, че това е нещо, което съм научила с годините.” 
По всичко личи, че раздялата на Ема с героинята ѝ Хърмаяни Грейнджър (Хари Потър) и е донесла раздяла с детството, и тя вече е една успяла млада жена с ясни амбиции.

Снимка: Profimedia

Виж още:
Кристен Стюарт си изля душата
Пенелопе Крус записа песен