Ема Стоун и Андрю Гарфийлд се разделиха

Актьорите Ема Стоун и Андрю Гарфийлд са се разделили, разкрива сп. People.

Според източници, двойката е решила да си “вземе почивка” след 3-годишна връзка.

В последните месеци звездите от “Невероятният Спайдърмен” са непрекъснато заети с нови проекти и не им остава много време един за друг. В момента Гарфийлд снима филма Silence на Мартин Скорсезе в Тайван и не успя да придружи Стоун на червения килим на наградите “Златен глобус” и “Оскар”, където тя беше номинирана за най-добра поддържаща женска роля.

Той се хвърли в проекта за сметка на всичко останало“, обясняват източниците по повод новия филм на актьора. “Но е твърде рано да се каже, че връзката им е приключила”, допълват още те.

Ема разбира неговите тревоги покрай работата – това е, защото тя снима Cabaret миналата година и прави само това през годината – но те си взеха почивка един от друг. И двамата са роби на своите графици. Миналата година дори обсъждаха сватба“, обясняват запознати пред People.

Междувременно Ема се наслаждава на почивката си, след като приключи снимките на лентата Aloha с Брадли Купър. Очаква се Андрю да приключи снимачния процес през май и тогава ще стане ясно дали раздялата им е окончателна!

Снимки: Profimedia