Ема Робъртс с нов романс

Нов романс на борда! Заедно вече няколко месеца, Ема Робъртс и Коди Джон се запознават чрез общи приятели. „Ема харесва личността на Коди. Той е много забавен и си прекарват страхотно заедно“, сподели източник близък до звездната двойка.

31-годишната актриса иска да „не бърза“, особено заради сина си Роудс, който е на една годинка и се появи в резултат от предишната й връзка с комика Гарет Хедлунд. „Ема е предпазлива относно представянето на сина си на нови хора, но тя знае, че този ден ще дойде скоро“, добави същият източник.

Слуховете за любовта им започнаха да разпалват интернет пространството през вече отминалото лято. Именно тогава Коди Джон сподели серия от снимки в профила си в Instagram. На един от черно-белите кадри двамата се излежават на яхта и си разменят нежни целувки.

Преди Коди Джон, звездата от „Кралиците на писъка“ беше във връзка с Гарет Хедлунд. Но почти три години откакто връзката им започна, двамата решиха да се разделят /през януари/. Оттогава актьорите са в добри отношения и поддържат приятелски контакт, докато се грижат за сина си пълноценно.

Кой всъщност е Коди Джон – новият романс на Ема Робъртс?

Също като Ема, Коди е актьор по професия. Той навлиза в индустрията преди близо четири години като прави актьорски дебют през 2018 г. с участието си в телевизионното шоу „Verified“. Факт е, че Коди получава изключително позитивни отзиви за представянето си в сериала.

В миналото той е участвал във „Wu-Tang: An American Saga“ на Hulu и „In The Dark“ на CW. В допълнение към това, новият приятел на Ема Робъртс има няколко проекта, които в момента са във фаза на постпродукция. Към този момент заглавията на проектите не са известни.

Е, пожелаваме на актрисата и Коди Джон много любов и споделени мигове.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бюти тайните, на които Ема Робъртс разчита