Ема Робъртс разделила Рейчъл Билсън и Хейдън Кристенсен

Раздялата на Рейчъл Билсън и Хейдън Кристенсен след 10-годишна връзка шокира всички, но причината се оказа не по-малко изненадваща.

Оказва се, че актрисата Ема Робъртс е тази, която е довела до края на звездното семейство. Билсън е открила съобщения в телефона на своя любим с племенницата на Джулия Робъртс, които провокирали ревност и съмнения, че отношенията между двамата са повече от професионални.

Eма Робъртс

Близки до Рейчъл Билсън и Хейдън Кристенсен разкриват, че двамата не живеят под един покрив от няколко месеца и просто е било въпрос на време да обявят раздялата си. “Тя постоянно е в Лос Анджелис, а той е в Торонто. Така е от около два месеца. Те са наистина официално приключили един с друг”, разкрива пред сп. Us Weekly близък до двойката източник.

Адам Броуди: “Рейчъл Билсън се целува по-добре от Оливия Уайлд”

Хейдън Кристенсен и Рейчъл Билсън

Билсън и Кристенсен се срещат през 2007 година на снимачната площадка на лентата “Телепорт”, а малко по-късно между тях пламват искрите на любовта. Двамата успешно успяват да запазят личния си живот от полезрението на папараците. През 2014 година двойката се сдобиха със своята първа рожба – момиченце, което кръщават Брайър Роуз.

Рейчъл Билсън стана майка на момиченце

Снимки: Profimedia